top of page

installaties en ruimtelijk werk

Naast autonoom ruimtelijk werk maak ik ook installaties in opdracht.  Hieronder vind u voorbeelden van werken die ik eerder heb gemaakt.  Als ik werk maak in opdracht werk ik nauw samen met de opdrachtgever. Meer informatie over mijn werkwijze vind u bij 'over mij'. 

Heeft u interesse in een samenwerking? Neem gerust contact met mij op om eens te sparren over de mogelijkheden.

Etalage Rooseveltlaan 44 - 58

Voor een ontwerpbureau maakte ik een van de etalages van een appartementencomplex. Op de achtergrond is een van mijn schilderijen te zien. Daarvoor heb ik ruimtelijke elementen geplaatst. Deze objecten zijn onder andere gemaakt van zwerfvuil uit de straat. 

"Expectation"

Voor mijn afstuderen aan de kunstacademie maakte ik deze eyecatcher. Bezoekers kunnen met een trap de trap naar boven om hun buik tegen de zachte kussens te vleien en door een opening het kunstwerk in te kijken.  Sommige toeschouwers vinden  het heerlijk om zich even in een andere wereld te wanen. Anderen kunnen zich er niet aan overgeven en blijven zich pijnlijk bewust van degenen die nog op de grond staan toe te kijken.  

 

Een kunstwerk dat uitdaagt om met elkaar in gesprek te gaan over aandacht, nieuwsgierigheid, gêne, en bovenal het herontdekken van het kind in jezelf.

"Fluid"

Levende cellen kunnen bestaan dankzij de afstotende kracht tussen water en olie. Diezelfde kracht liet ik voor mij werken bij het tot stand brengen van dit werk. Door Olieverf te laten drijven op water ontstaan allerlei fascinerende vormen. Eenmaal uitgeknipt en opgehangen in de ruimte ontstaat een dynamisch  werk dat er van elke invalshoek weer anders uit ziet. 

lampen

 klein ruimtelijk werk