top of page

illustraties in opdracht

 

 

 

Ik maak illustraties in opdracht.  Hieronder vind u voorbeelden van illustraties die ik eerder heb gemaakt.   Ik werk graag nauw samen met de opdrachtgever. Meer informatie over mijn werkwijze vind u bij 'over mij'. 

Heeft u interesse in een samenwerking? Neem gerust contact met mij op om eens te sparren over de mogelijkheden.

Het vriendenhuis

In samenwerking met Kristine Schoonhoven ontwerp ik lesmateriaal voor leerlingen uit groep 6/7/8. Aan de hand van illustraties en karakterbeschrijvingen van de bewoners van 'het vriendenhuis' schrijven de kinderen zelf een verhaal. Het vriendenhuis wordt bewoond door 10 kinderen. Iedere bewoner beschikt weer over andere eigenschappen en talenten. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een boeiende samenwerking, irritaties, vriendschap, en avontuur.

pentekeningen

zelfportret

mindset training

Voor een seminar maakte ik een serie illustraties met het thema mindset. Onderzoeker Carol Dweck Ontdekte dat de mate waarin je gelooft dat je talenten en vaardigheden vast staan veel invloed heeft op de manier waarop je omgaat met falen en feedback. In de seminar 'Mindset kun je leren' krijgen studenten meer inzicht in hun eigen overtuigingen en leren ze om op een andere manier naar talent te kijken. 

 

bottom of page